google7f23050c355c4218.html

Werkwijze

 

Tijdens het gehele ontwerp van de tatoeage is een klimaat van wederzijds vertrouwen van essentieel belang. Uitwisseling en dialoog zijn een belangrijke voorwaarde voor de reden van het maken van de tatoeage die past bij een persoon, vaak zijn een aantal afspraken nodig vóór het tatoeëren. De voorbereiding van het schrijven in de huid vraagt upstream, een sfeer van sereniteit en rust van de geest. De Polynesische symbolen die ik gebruik geven mij kracht en vrede. Dit is te wijten aan de heilige dimensie van de tattoosymbolen die mijn voorouders eraan gaven. 

Ik ontvang alleen mensen op afspraak.

 

Mensen die ik tatoeëer kiezen bewust voor mijn benadering voor het 'schrijven' van hun levensverhaal op hun huid. Het motief van de tatoeage is persoonlijk, het is alleen van deze persoon en kan niet gedeeld worden met iedereen. Ik heb geen 'tekening catalogus' om voor te stellen aan mensen. De voortgang van het tattooproject tot en met de realisatie bestaat uit vier stappen. Elk van deze stappen kunnen één keer of meerdere malen plaatsvinden en duren een tot twee uur.

Alleen de tatoeage is geprijsd.

eerste stap: we maken kennis met elkaar. Wat weet je over de Polynesische tattoo, je krijgt extra informatie en eventuele vooropgezette ideeën over de tattoo worden doorgesproken.

tweede stap: we bespreken alle punten gerelateerd aan de tatoeage, de te tatoëren plek van het lichaam, de grootte van de tattoo, wat te vertalen, de hygiëne, de geschatte tijd nodig voor de realisatie, enz. Aan het einde van ons gesprek besluiten we - of niet - om te beginnen met het patroon op papier. In het eerste geval vraag ik om een borg van € 150,- die zal worden afgeteld van de totale kosten van de tatoeage.

derde stap: het is de afspraak waar de 'klant' zijn motief ontdekt. Als het ontwerp van de tattoo naar tevredenheid is, bepalen we een datum voor de tatoeage. Een aanbetaling van 20% van de eerste tattoo sessie moet betaald worden en die wordt ook afgeteld van de totale kosten van de tatoeage.

vierde stap: afhankelijk van het aantal te bepalen uren voor de tattoo sessie, moet de totaal vastgestelde tijd worden betaald via bankoverschrijving twee dagen vóór de dag van de tattoo of contant op de dag van de datum van de afspraak (D-Day) met aftrek van de aanbetaling en de 20%. Als de tattoo in 1 sessie kan worden gemaakt
, dan wordt de borg en de aanbetaling van 20% van het totaalbedrag afgeteld. Als de klant niet aanwezig is op de dag van de tatoeage en 72 uur vóór aanvang van de tattoo sessie mij hiervan niet in kennis heeft gesteld, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Als hij of zij een andere datum kiest, zal wederom 20% van de eerste tattoo sessie moeten worden betaald. Een afspraak die niet wordt nagekomen betekent voor mij een geheel verloren dag.

Ik beoefen alleen de Polynesische tatoeage.

"Welkom, voel je op je gemak en sereen, zodat tijdens het hele proces van het vormgeven van je project je tattoo-patroon wordt geboren. We zullen het samen tekenen. Vertel me je verhaal, ik schrijf het op je huid" .me je verhaal, ik schrijf het je toe, op je huid. zal twee zijn "