google7f23050c355c4218.html
top of page
IMG-20200223-WA0001_edited.png
Hina werkt zw.jpg

Werkwijze

 

Tijdens het gehele ontwerp van de tatoeage is wederzijds vertrouwen belangrijk. Door uitwisseling van gedachten, levenservaringen, etc. ontstaat uiteindelijk een tatoeage die uniek is, alleen bij jou past, van jou is en nooit van een ander kan zijn. Dat is ook de reden dat ik geen tekening catalogus heb om voor te stellen aan mensen.

Mensen die ik tatoeëer kiezen bewust voor mijn  benadering voor het 'schrijven' van hun levensverhaal op hun huid. 

 

Hoe verloopt je tatoeage project?

In een gesprek maken we kennis met elkaar, krijg je informatie over de Polynesische tatoeage en eventuele ideeën die je al hebt over de tatoeage worden doorgesproken. Als je besluit een tatoeage te laten maken maken we een vervolgafspraak. 
We bespreken dan alle punten die te maken hebben met de tatoeage: de te tatoëren plek van het lichaam, de grootte van de tattoo, wat is jouw verhaal dat ik in je huid moet 'schrijven', de hygiëne, de geschatte tijd nodig voor de realisatie, enz. Na afloop van dit gesprek betaal je een borg van 150,- euro en maken we een afspraak om te tatoeëren. 

 

Afhankelijk van het aantal te bepalen uren voor het maken van de tattoo, moet de totaal vastgestelde tijd worden betaald via bankoverschrijving twee dagen vóór de dag van de tatoeage of contant op de dag van de datum van de afspraak met aftrek van de aanbetaalde borg. Je betaald alleen de tatoeage.

 

Als je de tatoeage afspraak niet nakomt of niet aanwezig kunt zijn en 72 uur vóór aanvang van de tattoo sessie mij hiervan niet in kennis hebt gesteld, wordt de borg niet terugbetaald. Een afspraak die niet wordt nagekomen betekent voor mij een geheel verloren dag.

Werkwijze: Inner_about
bottom of page